Menu Sluiten
Over Bas-Optiek

Bas en Anne vormen het team achter Bas-Optiek. Elke dag staan zij klaar om jou bij te staan in je zoektocht naar de perfecte oplossing voor je ogen en oren. Wij zijn een professioneel, hecht en multifunctioneel team, dat grenzeloos gemotiveerd is om jou te adviseren.

We halen dan ook alles uit de kast om met onze kennis en passie voor het vak samen met jou een bril te kiezen die enerzijds perfect past bij jouw gelaat, en anderzijds een optimaal zicht garandeert.

 

In ons eigen atelier stelt Anne  de brillen vakkundig samen. Van het slijpen van de glazen tot het afstellen en monteren van de brillen.

Ook na verkoop behandelen we elke klant als een VIP. Elke dag proberen we uit te blinken in de beste service. Flexibiliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit garanderen een langetermijnrelatie en liggen aan de basis van Bas-Optiek.

 

Ik studeerde in 1998 af als opticien-optometrist aan het IORT. Na 7 jaar ervaring op te doen, startte ik mijn eigen zaak: Bas-Optiek. Een droom waar ik elke dag aan werk door mij verder te specialiseren. Ik ben gespecialiseerd in contactlenzen, oogmetingen en verkoop.

Bas Tips

zaakvoerder

Bas Optiek Bas Tips
Anne Vandeborne Bas-Optiek

Als kind wist ik reeds perfect wat ik wou: iedereen optimaal van de wereld laten genieten, met al hun zintuigen. In 2017 behaalde ik mijn diploma opticien-optometrist aan de Odisee Hogeschool. Met een rugzak vol vakkennis, passie en goesting, was ik klaar voor mijn missie. Toen ik mijn carrière kon starten bij een gedreven zaakvoerder als Bas, twijfelde ik dan ook geen seconde.

Ik specialiseerde me intussen in contactlenzen, verkoop en montages

Anne Vandeborne

specialist montages

info@bas-optiek.be

Bas-Optiek
Heuveneindeweg 42A
3520 Zonhoven

011 816 329

Bas-Optiek Zonhoven